Amanda Lindström

GRAVIDITET

Längtan till att få ha ett barn i magen är stor, trots att det bara var 15 månader sen. Jag längtar till att få vara gravid. Jag längtar till att få känna sparkar. Jag längtar till att få bli fler. Denna längtan har fått mig att tänka väldigt mycket på min graviditet. Jag älskade att vara gravid och upplevde inte alls många negativa saker. Här kommer några minnen som jag minns som lite jobbiga.

  • Mitt MVC låg placerad mitt inne i Stockholm. Jag älskade att gå dit och längtade till varje besök. Jag missade ett besök för att jag inte hittade någon parkering. Det var ett läkarbesök dessutom. Då grät jag i bilen.
  • Min mage växte något enormt, men bara frammåt. Bakifrån såg jag inte gravid ut. På sida, ja ifrån sidan däremot fick jag tusentals blickar och kommentarer om hur jobbigt det måste vara. För mig var kommentarerna jobbigare än magen.
  • Jag fick uppleva människans ego varje dag. Rusningstrafik till och från jobbet och det var inte många gånger som jag fick sitta ner i tåget. Jag ställde aldrig till någon scen men jag kokade inombords över att ingen lät mig få deras sittplats. Sista veckorna tog jag bilen till jobbet istället, vilket gav mig mer energi där.
  • Jag visste inte var halsbränna var eller hur det skulle kännas förens sista 3 veckorna under nattetid. Då fick jag min dos.

Kan ni längta till att få vara gravida? Jag längtar till både en graviditet och den magiska upplevelsen, förlossningen. Hoppas att jag får uppleva detta igen även dem minnena ovanför. Kan ta halsbränna varje natt bara att få vara gravid.

IMG_0056

På bilden är jag i vecka 38, påväg hem ifrån jobbet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Jag längtar så mycket. Jag älskade att vara gravid. Även fast ja typ hade alla krämpor man kunde ha ? Men jag älskade sparkarna & magen. Så mysigt. Men jag har svårt att föreställa mig hur man ska kunna älska en till liten människa så himla myckey. Men det kommer man ju.

  2. Maja Odegarden

    Så mysigt, jag längtar också efter att vara gravid igen, trots att lillflickan bara är knappt 4 månader och trots att jag inte tyckte det var så kul att vara gravid. Men åh, som jag längtar efter sparkar, en växande mage, en till förlossning och ett syskon till vår flicka! 🙂

stats