Amanda Lindström

3 FÖR 2

Skoshopping it is! 

Här kommer skor i olika storlekar. Skor till vår lilla familj. Nämligen ett par till mig och två par till barnen. Fick tredje paret gratis dessutom. Här hemma går skorna åt som smör. Vincents skor blir för små titt som tätt, Marcels skor slits ner i skolan och mina, ja mina behövs bara fyllas på. Att ha allt för många skor har jag aldrig hört att någon råkat ut för. Så för mig behövs bara en påfyllning i skogarderoden. IMG_9284 IMG_9285 IMG_9290

Här är resultatet! Vincent, Mamma, Marcel. Alla inköpta på Feetfirst.

Ett litet fredagstips om det är dags att inhandla fler än ett par.

trevlig helg till er alla fina läsare! KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats