Amanda Lindström

3 saker som fick mig att träna.

image

Igår lånade vi naturen och det gjorde vi bra. Ett nytt träningssug har väcks inom mig och jag känner att det kommer hålla i sig längre än en vecka som det annars brukar sluta med.

Hur bestämde jag mig?

För det första gjorde jag de man inte får göra, sätta på sig gamla bikinis, ush fy och blä gör inte det. Dom är inte rättvisa. Urtvättade, hängiga och solblekta (iaf mina). Dom gav verkligen inte den lystern min kropp sökte. Jag är förövrigt nöjd med vad min kropp har åstadkommit och givit mig, en son, så tänk inte att jag klagar på den. Jag vill bara må bra på insidan, för som jag sagt förut så syns det på utsidan.

3 saker som fick mig att komma igång:

  • Vädret. Vädret får mig att vilja gå ut och ta en promenad, joggingtur eller bara ta mig till ett utegym. Utegym är för övrigt min och sambons nya grej, super smidigt att bara gå dit med vagnen. Antigen så sover bebis eller är fullt road över att se sina föräldrar hoppa runt.
  • Sköna träningskläder. Ett presentkort på stadium omvandlades till nya träningsshort som är ett klart tips att träna utomhus med i fina vädret. Lite sol på mina ben skadar inte i samband träningen.
  • Känslan när man har tränat klart. Testa träna en gång och när man är klar är man så glad och stolt över sig själv. Precis så vill man må hela tiden och därför ska man påminna sig själv att träna en annan gång för att få den känslan igen. Att få vara stolt över sig själv. Jag älskar det.

Kom igen, nu ser vi till att må bra! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats