Amanda Lindström

Svalkade kläder & bikinirea.

Härlig känsla att sitta ute i bikini klockan fem en tisdagseftermiddag. Vi har träffat ”gammo” (gammelmormor) och min kusin med familj för en heldag på hågelbypark. Strålande sol och bikiniväder. Så skönt att slippa tänka vad man ska ha på sig för det enda som är tillräckligt svalkande just nu är bikini eller badkläder. Mina favvokläder just nu:

image

Har fått en hel annan kroppsform efter graviditeten och har problemet att hitta kläder som sitter bra. Nästan varje dag river jag ut garderoben i frustation. Varje dag. När solen tittar ut är det så skönt att slippa det problemet och bara sätta på sig det som är mest svalkande. Löst och tunt. Eller bara en bikini. Därför är det så roligt att ha lite mer ”vardagsbinikis” som kanske inte alls blir så bra när man ska sola. Men vem ligger ner och solar när man har en tiomånaders som är precis överallt. Vilken dag som helst tar vi våra första steg också. Känner det på mig. Just nu ställer vi oss upp själva och står i 10 sekunder. Tror jag börjar gråta. Igen. Av lycka. Mitt lilla barn. Snart 1 år.

Dagens bikini blev denna som slank ner i brevlådan för en vecka sedan. Älskar den. Svart är min favoritfärg. Kan kombineras till alla färger, såsom svart 🙂 såg även att Nelly har en bikinirea nu, så klicka här. Strandplagget på bilden ovan går bland annat att köpa där.

image

Hoppas ni har fått en fin dag oavsett väder och kläder! Puss ifrån mig och mina svalkande kläder.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats