amandalindstrom

Amanda Lindström

ADVENTSKALENDER

Jag är mitt uppe i massa pyssel och det ligger snören, tejpbitar och urklippt presentpapper precis överallt. En adventskalender är under konstruktion. En liten presentkalender till Marcel. Ett paket om dagen från 1 december fram till julafton. Jag är kär både i julen och i pyssel så denna kvällssyssla passar mig utmärkt. Har ni haft en presentkalender eller gjort någon?

Ibland kan det vara knepigt att hitta små paket närmare sagt tjugofyra små paket. Mitt tips är att gå in i butiken TGR, mycket av allt där inne. Marcel är 8 år och det ända som cirkulerar i hans huvud är fotboll vilket inte gör saken enklare, jag kan ju inte slå in tjugofyra fotbollar? När han redan har tre stycken! Men jag tror att jag får till det rätt bra, och än har jag några dagar kvar att färdigställa. Bild kommer när det är klar. För att göra det lite lättare har H&M denna fina kalender att stoppa små paket i.

untitled

Jag har spanat in den här kalendern till mig själv eller som en perfekt gåva till någon. För inte finns det väll någon där ute som nästan är 2 meter lång har mörka drag, långt hår, en mysig famn, en pappa som heter Orlando, en syster och två bröder, har två söner och tillsammans med en helt underbar flickvän och just den flickvännen önskar sig en julkalender. Till dig ospecifika någon, här har du ett litet tips.

inspiration_2

En färdigkomponerad kalender med precis vad man vill ha. (Skincitys julkalender är annars en favorit men den tar slut i samband med att den lanseras, så trist)

Skulle inte ni vilja ha en liten julkalender där hemma men tjugofyra små gåvor som hjälper dig att uppleva små, meningsfulla stunder i väntan på julen. Ta tid för dig själv, och värna om det som en daglig ritual. Ja, den innehåller precis sådant som man behöver. Har ni någon favorit i år? Denna är ifrån Rituals och här har ni en länk för att läsa mer eller köpa online. LÄNK!

inspiration_3KRAM TILL ER!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Har också paketkalender till Amy Stella. Hade förra året & då hade jag typ klämmisar, majskorvar & träleksaker från tgr. Måste inhandla till årets också. 🙂 tycker det är så kul att pyssla. Skulle inte heller tacka nej till den från Rituals… kanske ska tipsa en skäggig karln 😂✌🏻️

stats