Amanda Lindström

Alltid i skötväskan

Under graviditeten letade jag länge efter den perfekta skötväskan. Den som var praktisk men snygg samtidigt. Den skulle ha många fack till att kunna lägga nödvändigheter så som nappar och amningsinlägg. Den skulle ha ett portabelt skötbordsunderlägg. Den skulle vara rymlig så att både blöjor, våtservetter och extra kläder fick plats. Men den skulle framförallt vara snygg då den skulle bli mina nya handväska som inte fick lämna varken min axel eller vagnen om vi inte var hemma. om man lyckades få med allt när man gick hemifrån.

Igår blevVincent 15 månader och jag tänkte nämna för er några saker som jag alltid vill ska ligga i vår skötväska bortsett från speciella tillfällen eller om vi ska vara på ett ställe längre in på kvällen då både pyjamas och välling kan behövas i denna ålder.

 Blöjor (alltid 3 st) och blöjpåsar

Våtservetter

Extra byxor och tröja ifall en olycka sker

En haklapp

Nappar

En klämmis

Vattenflaska

Alvedon

Vita hästen (Litet leksaksdjur)

Lite frukt läggs alltid ner precis innan vi går hemifrån. Vincent har slutat med ersättning men jag har alltid med mig en liten burk med en potion ersättning i nödfall och det ar verkligen hjälp oss i många situationer. Vad brukar ni ta med er? Finns de något ni verkligen inte klarar er utan?

Min är från märket Skip Hop och finnas att beställas här LÄNK! Jag älskar den och min sambo har vant sig, hehe. Den har 12 olika fack och smarta lösningar, den har även skötbordsunderlägget som jag önskade. Den har isolerade sidofack som hjälpt oss att hålla ersättningen varm en längre tid. Det var min fina mormor som överraskade mig med denna väska på min babyshower.

265870 265872

Kika gärna in senare för att läsa Vincents månadsutveckling, 15 månader. KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vi har alltid blöjor, våtservetter, nessäsär med plåster, alvedon, febertemp osv, ett ombyte, vattenflaska & nån form av snacks (majskrokar, frukt, klämmis). :så typ samma som ni ?

stats