Amanda Lindström

BADHUS FÖR BARN

Ja, det är väll självklart att badhusen ska vara till för dom minsta som plaskar såväl som för dom äldsta som är där för lite motion. Vi har besökt några badhus och det är inte alltid som vi är nöjda när vi går därifrån. Jag vill gärna har fräscha omklädningsrum och blir väldigt glad om det finns barnstolar där inne för att underlätta för den lätt stressade mamman. Jag vill också gärna att det ska finnas en pool som Vincent kan stå i. En pool med lite varmare vatten. Ja ni förstår.. Lite av allt möjligt helt enkelt, men man kan ju inte begära allt även om man måste betala.

Till er som vill åka och bada med era små, åk hit om ni befinner er i Stockholm. Ingen stor peng för inträde, fräscha lokaler och ett helt lekland i vatten. Den känslan får man. Som om du är på ett mindre lekland. Flera olika djur som sprutar vatten, massvis med små rutschkanor (och stora) och lampor som blinkar i olika färger. Behaglig temperatur i vattnet och inte nog med de så finns det en mini bubbelpool. och såklart barnstolar, en matstol som Vincent satt i och mumsade i sig en grötklämmis medans mamma bytte om.

Huddingehallen är det jag pratar om. Tips!

IMG_9145IMG_9142

Båda våra killar älskar att gå dit och det har blivit till en standardutflykt om Marcel får välja. (Bilderna är ifrån besöket igår).

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Det är supermysigt där i Huddinge. Gillar även sumpans badhus. Så är barmpoolen i ett eget rum & det är varmare i luften i det rummet med egna toaletter. Supermysigt.

stats