amandalindstrom

Amanda Lindström

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY, FRIYAY! Infaller fjärde fredagen i november, butikskedjorna och e-handelsföretag erbjuder rabatter och specialpriser. Dagen kommer, såklart, från USA och är ännu mer såklart större där. Men en shoppingsugen mamma, som faller för en bra realisation, blir bara lite extra glad att Sverige har startat med detta. Ännu mer glad över att det smått övergått till “black week” och jag redan hunnit göra en beställning.

Annars brukar jag bara tycka att realisationer är trånga och stökiga. Jag går gärna inte in i butiker under stora realisationer. Jag tror jag har någon förbi för att se ett bord fullt med tusentals kläder i olika storlekar och former helt upp och ner, så ser man ett flertal plagg helt nertrampade på golvet också. Att gå ner och gräva i denna hög är inte riktigt min grej. Sen att det ligger fina kläder i den högen säger jag inget om, det är just kaoset jag inte tål.

Så under Vincents förmiddagsvila blev det lite shopping på nätet. Så skönt att luta sig tillbaka i soffan under en filt, en kopp kaffe, en ansiktsmask på och klicka runt bland butikernas hemsidor. BABYSHOP.SE fick bli dagens klick. I min varukorg ligger nu dessa varor och inväntar ett godkännande från mitt bankkort:

IMG_2119 IMG_2120 IMG_2122 IMG_2123IMG_2094IMG_2093

Livly, Tinycottons, Design Letters, The Brand, Kardashian Kids, Ralph Lauren, The Tiny Universe

TIPS, overallen ligger på endast 240kr, tidigare 799kr.

Ha nu en fin måndag vänner!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats