Amanda Lindström

EN NAPPNYHET

När man scrollar runt på sociala medier och inspireras av sina favoritkonton, har det nästintill blivit omöjligt att missa det populära varumärket TWISTSHAKE. Speciellt bland alla småbarnföräldrar.

I en djungel av produkter hit och dit har vi också vår favorit, nämligen Twistshake, som ni kanske märkt tidigare. Nu har dem även lanserat nappar och vi är såklart där för att testa. Som med flaskorna blir jag lika glad för en produkt som är anpassad för just barnen. En riktigt fin och bra nappnyhet. Undra hur många nappar vi har ägt totalt. Jag har en svag sida. Jag är riktigt kass på att hålla koll på dessa nappar. Våra försvinner jämt, jag vet dessutom att Vincent brukar gömma dem. Vet inte om han gömmer dem till ett senare tillfälle eller om han bara tycker det är kul att se mamma med en hockeyklubba liggandes på golvet i hopp om att försöka få ut napparna under soffan. Vad tror ni? Skrattar gör han i alla fall.

Här ser ni information om napparna 6+ månader, men dem finns även för yngre åldrar (0-6m) och flera färger att beställa på deras hemsida LÄNK! Glöm inte bort er rabatt, 20% om ni anger mandalindstroms20 i kassan. Perfekt med rabatt om ni som jag alltid lyckas trolla bort napparna. Rabattkoden gäller såklart på hela deras sortiment.

  • BPA-fri – Säker för ditt barn och tryggt för dig.
  • Anpassad sköld – Perfekt anpassad sköld som passar alla barn.
  • Extra luft – Skonsam mot huden tack vare de fyra lufthålen.
  • Ortodontisk napp – Speciellt formad napp som är enkel för barnet att hålla fast vid och som passar perfekt.
  • Supersoft-silikon – Speciellt valt silikon som är skonsamt och mjukt för barnet.

IMG_9757

IMG_9758

Den vita är min personliga favorit 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats