FÖRSKOLEPAUS | Amanda Lindström
amandalindstrom

Amanda Lindström

Annons

FÖRSKOLEPAUS

Hej!

Vaknade till snöflingor. Från sängen kan man dra upp rullgardinen till vårat stora sovrumsfönster. Vi vaknar därför varje morgon med hjälp av dagsljuset. Imorse var det lite mörkare och jag kunde nästan känna kylan under mitt täcke som jag låg invirad i. Mitt stora duntäcke som gör det ännu svårare att slita sig från sängen. Jag brukar inte bli påverkad av när vi ställer om till sommar och vintertid. Dem senaste dagarna har jag varit extremt trött och inte klarat av att vakna till första alarmet som jag annars alltid gör. Kan det vara omställningen av tiden som spökar?

Vincent har också varit tröttare än vanligt på morgnarna. Han ligger och drar sig medans ögonen rullar in i drömmarnas land gång på gång. Vad passade då inte bättre än att hans gudmor bokade in en mysdag tillsammans. Bara dem två. Istället för att jag lämnade honom på förskolan imorse så lämnade jag honom hos henne. Det första han gör är att ta en liten vila. Så denna dag var väldigt behövlig för vår lilla skatt. Så tacksam över att vi kunde göra så för honom. 

En paus från vardagen behöver alla ibland och får man chansen så måste man ta den. Jag önskade att jag kunde ta en paus just nu. Tack Tickan, som Vincent uttalar gudmor Vickans namn, tack för idag! 

Har ni sett någon snö idag? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats