amandalindstrom

Amanda Lindström

FÖRSTA JULKLAPPEN

Godmorgon vänner!

Vincent sover och jag kan inte passa på att ta sovmorgon. Vet inte varför. Han ligger just nu jämte mig. Jag lyssnar på hans andetag, ibland förtrollas jag bort av att bara ligga och lyssna. Denna ljuva pojk har givit mig så mycket och att  få se hans trygghet i hans djupa andetag och i hans sovstil får mitt hjärta att skutta lite extra. Jag är hans trygghet.

Jag känner honom. Jag känner vad varje rörelse betyder och jag känner hans tankar. När han rusar in i sitt rum så vet jag att den här gången kommer han komma ut med en bok. Mycket riktigt. Många gånger är det just en bok han rusar efter och vad passar då inte bättre än att han får en bok av sin mamma. Inte vilken bok som helst, en alldeles egen bok, bara för Vincent.

Boken handlar om hans namn och är fylld med varelser och djur som jag själv valt ut. Djuren ska nämligen bilda hans namn. Så otroligt fin present om ni frågar mig. Så fint att ge till någon som betyder så mycket då boken är så personlig. I länken hittar ni den. LÄNK!

IMG_3767

Detta blev den första inhandlade julklappen till Vincent. Har inte bestämt mig om han ska få fler från oss. Men det är ju så svårt att låta bli. Hur går det för er julklappsinhandling? 

Ha en fin dag!

Kram, Amanda

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats