Amanda Lindström

Spartips och alla dessa bebiskläder.

Åh vår favorit är tillbaka, solen, och vi är redo. Väskan är packad med solskydd, uvkläder i form av tröja, byxor och keps, även badbyxorna fick hänga på. Vi är alltid redo för ett dopp. Nu ljög jag. Vincent är alltid redo för ett dopp, verkligen inte jag, jag är mest ute att få känna solstrålarna mot denna allt för bleka kropp. Nedan kan ni läsa om två av mina spartips som fungerar hos oss.

Dagens outfit för lille v fick bli ett par förkorta jeans sen i vintras, som fortfarande passar i midjan då det är rätt tydligt att han bara växer på längden. Men ett par jeans är väll lite varmt idag kanske ni tänker? Jovisst, men jag har klippt bort cirka 2 centimeter för att sedan göra en snygg uppvikning och vips så blev det ett par super fina shorts. Jätte lätt och ekonomiskt. Ett riktigt bra spartips nu när sommaren kommer och alla ”vinterplagg” åker ner i kartonger. Kommer nog göra så med lite fler byxor som knappt blivit använda innan dom blev för korta. Nästan alla hans kläder spar jag till om vi får turen att få ett syskon och till alla vänner som väntar söner. Alla mina gravida vänner ska få barn i nästan samma månad och alla väntar söner, så snart blir det en mysig babyboom av små pojkar om allt går enligt plan.

image

Tycker att det är så trist att göra sig av med alla fina kläder som man har köpt och fått så nu blir det extra kul att försöka rusta upp några plagg till sommarvärmen. Min just nu dåliga egenskap är att jag inte kan slänga något som är eller har varit Vincents. Allt åker ner i lådor, använda som oanvända, känner att det är minnen som inte ska kastas bort. Känner också att det är väldigt oekonomiskt att slänga dom. Spartips nr 2. Hur gör ni? Sparar ni alla kläder? Vi har x antal kartonger med kläder på vinden i storleksordning så att det är lätt att hitta vad man söker. Samma sak med endel bebisartiklar såsom gåstol, hoppgunga, bumboon och babysitter. Allt som inte är sönderkräkts och fortfarande i fint skick sparas också. Så gör vi. Kanske inte alls kommer till användning till ett syskon men har man platsen är det värt ett försök och så får jag ro i mammasjälen av att inte slänga bort.

image image image

Här är shortsen på och nu åker vi till stranden!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats