Amanda Lindström

HÖSTENS FÄRGER

Höstens alla fina färger gör mig alltid lika glad varje gång jag tar en promenad. Hösten har verkligen välkomnat oss ut med sina vackra färger. Trots att det nu har varit lite disigt är det klara starka färger överallt som jag kommer sakna ända fram tills dem ljusgröna bladen kommer fram på våren.

Vi promenerar en liten stund varje dag innan förmiddagsvilan om vi är hemma. Bara en liten kortis prommis för att få lite luft och komma ner i varv inför vilan. Både jag och Vincent blir på så mycket bättre humör när vi kommer hem igen. Frisk luft resulterar verkligen i välmående.

Titta bara här! Hur glad blir man inte av dessa färger? Vi har även införskaffat favoritflaskan i en härlig färg. Vi vill ju såklart matcha hösten!

IMG_9206

IMG_9212

Missa inte denna grymma rabatt. 20% på alla produkter även dem redan rabatterade. Ange bara mandalindstroms20 i kassan.Gå in på Twistshakes hemsida och läs om varför vi bara använder deras flaskor och deras behållare går vi inte utan!  LÄNK.

Nu bär det av mot lunchdejt med bästa vän och hennes bebis. Kika gärna in senare och läs om varför jag INTE vill att det ska bli helg. PUSS SÅ LÄNGE 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats