amandalindstrom

Amanda Lindström

LIVLY UTFÖRSÄLJNING

Alarmet ringde klockan 8 (och jag som sa att jag inte skulle ställa något alarm under sista tiden som föräldrarledig) men ringde gjorde den ändå. Livlys utförsäljning stod överst på morgonens schema och redan klockan nio, vid öppning, var vi där. Vi möttes av en lång kö men vi kom fort in i lokalen, frusen och redo för shopping. Fyndade några pyjamaser vilket var det jag var ute efter. Utöver de blev det också en  tröja med trycket “little brother” och en mysdress i sammet. Mysdressen är en present till en liten tjej. Jag är jätte nöjd över det jag kom hem med. Några fina väskor blev det också.

IMG_2334 IMG_2335 IMG_2336 IMG_2344 IMG_2345 IMG_2346 IMG_2347

Till er som är gravida eller har en liten nyfödd hemma rekommenderar jag verkligen att åka förbi där, dem har öppet hela helgen. Dessa små söta newborn kläder fick nästa följa med hem till oss för att dem var så fina och mjuka, helt enkelt urgulliga. Det fanns mycket rosa också som jag var tvungen att pilla på…

Hoppas ni får en fin fredag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats