amandalindstrom

Amanda Lindström

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Godmorgon vänner!

Igår besökte vi öppna förskolan igen och denna gång fick pappa vara med. Han tyckte det var så härligt att se Vincent tillsammans med en sådan stor grupp av barn i samma ålder. Eller runt omkring hans ålder iallafall. Leken blir så mycket mer lek när alla är där tillsammans och Vincent kommer alltid hem med något nytt som han har lärt sig. Barnen serverade lite fika, dansade till leksakernas melodier och såklart en sångstund som blivit ett större intresse hos Vincent på senare tid. I början hade han inte tid att sitta hos mig under hela sångstunden då det fanns så mycket annat att utforska. Men nu, nu är han med på varenda rörelse till sångerna, dansar hej vilt och får man en chans att önska en låt så skriker han BÄÄÄÄ! (Bä bä vita lamm).

Vi passade också på att måla när vi var där, så nu hänger två teckningar på tork som vi måste hämta och hänga upp här hemma sen. Tror vi ska införskaffa lite färg hem hit också. Vincent tycker det är så kul att måla och peka på dem olika färgerna som han vill måla med.

IMG_1501

Brukar ni måla med barnen? Den här färgen är så lätt att få bort. Endast med lite vatten, så det är ingen fara om det kommer färg överallt., vilket det blir 🙂

KRAM, Amanda

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats