Amanda Lindström

Mamma x 3

Jag är mamma, min mamma är mamma och min mormor är mamma, och till alla andra mammor som jag både känner och inte känner. För att vi kämpar igenom varje dag just för att våra barn ska må så bra som möjligt. För att vi gör varje dag till både ett äventyr och fylld med kärlek. För att vi önskar att allt krig försvinner. För att vi drömmer oss bort till en dag utan onda ting. För att vi kan bli galna. För att vi kan bli fyllda av glädje över en vinkning, ett hej eller en fylld blöja. För att vi är en mamma, har en mamma eller kanske har skapat en blivande mamma. Mamma x 3. Att ordet mamma inte ska tas förgivet och att vi hoppas varje dag att få vara mamma föralltid. För oss. Vi är bäst. Du och Jag. För att vi alla är alla mammors förebild och för att vi älskar kärleken emellan en mor och ett barn. Det är oss jag hyllar och skänker en stor applåd till oss själv för att vi gör ett sådant grymt jobb tjugofyra timmar om dagen trehundrasextiofem dagar om året. Ett jobb som är en livsstil. Ett jobb utan rast, utan lön, utan chef, utan avtal men som är så mycket mer värdefullt än alla andra jobb i världen. Jag förlänger morsdag och hyllar oss inte bara idag utan alla andra dagar. Jag applåderar varje dag oavsett hur den gick för att den gick ju.

image
Vi firade morsdag på bästa sätt, vi firade alla mammor i närmsta familjen med middag och kärlek.

 

Så till oss mammor, heja oss, heja dig och heja mig. Att få vara mamma är den bästa gåvan jag har fått och den ska jag ta hand om med hela mitt hjärta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats