Amanda Lindström

Min babyshower!

Denna dag! Just denna dag men för ett år sedan. Alltså wow. Eller just denna helg men för ett år sedan. Allt börjar med att min man överraskar mig med en underbar hotellvistelse på Elite Marina Tower som redan där var WOW. Vi bodde högst upp i tornet med en sådan utsikt att man ville spendera hela vistelsen på rummet men så blev inte fallet, vi gottade i oss massor av god mat och myste i mängder. Helt omedveten om att min bästa vän flugit upp till Stockholm för att förbereda en babyshower till mig när vi kom hem igen. Så glad över att ha dom människorna runt sig som bryr sig och vill lägga ner så mycket tid på mig, ofattbart. Planerat månader i förväg och att Alexander lyckats hålla sig från att inte säga något är värt en stor applåd.

image

Väl hemma igen överraskades jag av alla vänner och familj fyllda med kärlek, mat och lekar. Allt var verkligen planerat i minsta detalj. Stor eloge till min älskade mamma också.

image

Vi hade även lekar såsom en personlig tipspromenad om mig, gissa magen, datum m.m. Alla skrev också ett varsit brev till mig som jag öppnade när jag blev mamma. Gud vad tårarna sprutade. Mer känslosam nu när jag blivit mamma dessutom, men vilka fina ord jag sköljdes med. Mina vänner jag älskar er och att sitta och titta tillbaka på alla fina bilder från just den här helgen som ni faktiskt har ställt upp att ordna för mig men framförallt för Vincent är bara helt otroligt!

Här har vi dom! Titta så bortskämd jag är. Mina vänner och familj. Hur kan man någonsin kunna tacka er ordentligt?

imageKärlek i magen och utanför förklarar min babyshower alldeles rätt.

image

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats