amandalindstrom

Amanda Lindström

NY VARDAG

Det här är jag. En 26 årig mamma. En mamma vid namn Amanda. En mamma som just nu gråter en skvätt. Med små tårar rinnandes längs kinderna känner jag också det där pirret i magen.

Den nya vardagen är nu här och det är lika delar superpirrigt och spännande som det är otroligt nervöst. Den nya vardagen blev precis så verklig den kan bli. Arbetstofflorna åkte fram och väckarklockan är ställd. En kväll som denna önskade jag att Vincent var morgonpigg så jag kunde få dricka kaffet tillsammans med honom imorgon som det alltid har varit och som om den nya vardagen inte var här riktigt än.

För mig innebär den nya vardagen att testa på en ny utmaning, en livspusselutmaning att få ihop jobb och barn. Snart även förskola på det också. Jag måste erkänna att jag är taggad trots att man inte kan tro de om man skulle se mig nu.

Jag har varit mammaledig i 523 dagar och jag lämnar nu över denna fantastiska tid till min sambo. Jag välkomnar han in i föräldraledigheten och jag är såklart en gnutta avundsjuk på vårat hem som får se mina killar rulla runt på golvet och busa så som bara dom kan göra hela dagar.

Jag är föralltid tacksam för den tid jag fått tillsammans med mitt barn. Jag älskar min mammaledighet och kommer alltid att göra. IMG_6426 IMG_6430

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Lycka till fina. Jag tyckte det var superjobbigt att börja gå in i vardagen igen men efter ett tag blir det inte lika jobbigt ❤ fast ja måste ju erkänna att jag saknar mammaledigheten sååå mycket

stats