Amanda Lindström

NYA PRODUKTER + RABATTKOD

God morgon!

Vi har tagit en lång morgon här hemma, Lång tid i sängen på morgonkvisten. Lång tid med tända ljus och mysstund under filten. Lång tid vid matbordet och en lång frukost. Allt för att vi kan och för att vi vill. Vi vill att denna morgon aldrig ska ta slut. Vi vill att dessa mornar aldrig ska ta slut. Morgon med dig. Morgon och mammaledighet, Vi dricker alltid välling på morgonen, i sängen, i pyjamas och i flaskan ifrån Twistshake. Äskar ni också dessa flaskor? Vill ni utöka sortimentet där hemma? Eller har ni funderat på att testa en flaska ifrån dom?

Passa på nu, Ange koden mandalindstroms20 i kassan och få 20% rabatt på hela sortimentet, även de redan rabatterade produkterna.

IMG_8638Här hemma har vi nu testat deras nya ”spoutnapp” som är spillsäker. WOW! Passar Vincents aktiva livsstil perfekt. Inget spill och passar alla deras flaskor. Även den produkten får ni 20% på om ni anger mandalindstroms20 i kassan. Jag rekommenderar den. Fungerar lika bra till vatten som till smoothies, och framförallt utan spill.

IMG_8639

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats