amandalindstrom

Amanda Lindström

RÄTT MED VELVET

Jag har hakat på sammetstrenden. Sammet i allt, sammet till allt, sammet helt enkelt. Det känns helt rätt med sammet i klädval, inredning och i detaljer. Det storstilade materialet har gjort en comeback i modevärlden och jag minns hur mamma bar sammet i olika klädesplagg när jag var mindre. Min mamma klädde alltid upp sig i det senaste inom mode och jag minns också hur min syster och jag brukade fnissa till henne ibland. Vi fnissade till sammet och tyckte hon såg en aning rolig ut. Idag tycker jag helt annorlunda. Inte nog med att det är en skön känsla mot huden så är det ett otroligt snyggt val i höst och vinter. Från topp till tå blir det mitt givna val nu i mörkret. Vad tycker ni?

Namnlös1

TOPP // SCARF // KJOL // ANKEL BOOTS // VÄSKA // SVART TOPP // SVART BH //POLO // KLACKSKO // JACKA // CHOKER

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats