amandalindstrom

Amanda Lindström

RESA TILL AFRIKA

Rätt som det var plingar det till i mobilen. Det där ljudet av ett nytt mail. Mitt på ljusa dagen en måndag förmiddag. En måndag som annars var rätt grå, grå av slask och grå av moln. Mitt ljus just då var min bästa vän som satt mittemot mig vid köksbordet. Vi diskuterade livet och hade mycket att ta igen då hon bor i Turkiet.

Helt plötsligt kom de där plinget och jag sneglar ner på mobilen samtidigt som jag är helt inne i att berätta för Victoria om en tidigare händelse. Jag utbrister mitt i allt:
– Mail från ving?
Jag scrollar vidare och förstår sedan att det var en resehandling. En resa i mitt namn. Där stod det klart och tydligt att om 3 dagar flyger jag till Afrika. Lycka och stress kom som en våg. Lycka över semester. Stress över packningen.

Helt chockad blev jag då inte. Vi hade nämligen tittat på sista minuten resor några dagar tidigare men vi hade också lagt dem planerna på hyllan då vi inte hittade något intressant för ett rimligt pris. Tydligen hade min man inte gett upp hoppet..

Upp på vinden och fram med sommarkläder. In på Apoteket och köpa allt som tänkas behövas. Ut i kylan mitt i natten och in på ett fullt Arlanda. Incheckningen hade öppnat och med övervikt för min del var vi nu påväg till gaten. Rad 12 skulle vi sitta på i 7 timmar. En 2 meters lång man, en pratglad 8åring, en springandes 1åring och så inte så lilla jag. Tre stolar skulle vi samsas om och jag höll mina tummar och tår över att den fjärde stolen bredvid oss skulle förbli ledig. En flygresa som denna har jag aldrig tidigare fått uppleva och jag hoppas innerligt att jag aldrig kommer få behöva det igen. Hur det gick får ni snart läsa..IMG_3964

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats