amandalindstrom

Amanda Lindström

SPADAG

Hej kära ni!

Jag är en mamma. En mamma som önskar sig egentid men när det väl sker saknar jag min bebis mest hela tiden. Jag jobbar på att kunna koppla av men det är svårt då mitt liv kretsar runt vår lilla pojk alla andra timmar på dygnet alla andra dagar på året. Igår fick jag umgås med min kära vän utan våra barn, lite som förr. Vi kunde prata utan att bli avbrutna samtidigt som vi också kunde ligga helt i tystnad omfångad av en mjuk morgonrock, ett örtte som fyllde rummet med ljuvlig doft och en klingande musik. Musiken som sakta försvann bort och hördes mer otydligt då man låg på en säng halvslumrandes. Precis en sådan dag som vi behövde,

Vi började nämligen med en stor brunch, flera koppar cafélatte med ett härligt skum som jag redan nu saknar. Vi gräddade våfflor och åt choklad, vi pratade om vår framtid och om vad vi vill göra ihop tillsammans med familjen. Vi babblade på. Brunchen avslutades när samtalen handlade om döden. Inte döden på ett tråkig vis utan mer om hur mäktigt livet är.

Vi badade inomhus och utomhus, vi bastade och samtalen fortsatte, vi började prata amning och förlossning. Såklart. Vilka mammor kommer inte in på dem samtalen? Helt upptagna av att lyssna på varandra missade vi yogapasset som var inbokat. Men vad gör de? Vi var lika glada ändå. Varför unnar man sig inte mer tid för spa?

Ombytta och klara åkte vi tillbaka hem till våra pojkar. Tack till min bästa vän som ordnat detta till oss. Tack för att du fyllde mig med ny energi. En sådan välbehövlig present till en 26årig mamma. Skepparholmen SPA & Relax vi ses igen!

IMG_0841IMG_0842IMG_0845IMG_0846IMG_0847IMG_0849

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats