Amanda Lindström

Stor dag för mamma

I några veckors period har jag hintat att Vincent säger hej som jag skrev i ett tidigare inlägg (här) och idag skulle jag få på film att han vinkar, i samband med att han vinkar säger han hej och jag fick till några filmer då han tyckte det var kul, jag är så himla stolt. Ringde upp sambon i samma veva på FaceTime och då vinkade Vincent och sa hej till sin pappa. Jag fällde nästan en tår av lycka.

Så idag är en stor dag i Vincents liv framförallt i hans mammas och pappas. Önskar att jag visste hur man bifogade en video men tyvärr har jag inte klurat ut det än, om ni vill se honom in action så gå in på min instagram, mandalindstroms

image

Såhär glada blev vi och nu tar vi helg!

Puss&Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats