Amanda Lindström

ULLARED

Här kommer lite av det som fick följa med hem ifrån Ullared i helgen. Jag kom dit utan några förväntningar och kom hem med en hel del bra-att-ha-kläder, speciellt nu när det är mindre än 3 månader kvar till förskolestart. Extra vantar, underställ, fleecetröjor och överdragsbyxor. Ja ni förstår, nödvändiga plagg. Har föresten, äntligen, beställt hem en jättefin vinteroverall och så snart jag får hem den ska ni få se 🙂

Mjukis- och myskläder fylldes också på för Vincent. I mina kassar var det mesta till honom och storebror. Jag själv fick nöja mig med ett par skor, som handlades utanför Ullared.

IMG_9599 IMG_9600 IMG_9601 IMG_9602 IMG_9604

(Det är inspirationsbilder, accessoarer är inte ifrån Ullared)

Har ni varit där? Visst är de oändligt stort. Min åsikt är att det som är bra är jätte bra och det som är dålig är verkligen skit. Gäller att man har gått om tid när man är där så att man hittar alla fina fynd. Och såklart handlade jag tusen andra saker, mest artiklar till köket. Allt som allt så tycker jag att det är en kul grej att göra och fick massor av kvalitetstid med mina systrar. Det händer inte så ofta idag.

Middagen väntar nu på bordet, hoppas att ni har haft en fin dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Ja va där för några år sen men är inte sugen på att åka dit igen. Föööör mycket folk ? Gillar inte att gå på drottningatan heller pga allt folk.

stats