VÅGA VARA DU | Amanda Lindström
amandalindstrom

Amanda Lindström

Annons

VÅGA VARA DU

Försent. Nej det är aldrig försent eller, som i mitt fall, aldrig för tidigt att vara den personen du vill vara. Inte en sekund förtidigt. Du kan sluta och starta när du vill för det finns ingen tidsgräns över att vara dig själv. Du kan ändra dig till det bättre eller vara där du är, det finns inga regler. Du bestämmer. Välja det bästa av dig eller det sämsta. Jag hoppas du väljer det bästa. Jag bestämde mig en dag och nu känner jag känslor jag tidigare aldrig känt. Jag hoppas att du får känna dessa känslor. Jag hoppas att du får träffa människor med en annan syn på saken. En syn utan regler och en syn utan fördomar. En syn som vill dig väl.

Jag hoppas att du får leva ett liv som du är stolt över. Om du upptäcker att du inte är det, så hoppas jag att du är stark nog att göra en förändring och börja om. En förändring där du får vara du. En förändring att vara stolt över. Våga vara stolt över dig själv. Våga vara du.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandalindstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats