Amanda Lindström

Vincent 11 månader.

Elva månader. Tiden flyger förbi och jag är nog inte ensam med att känna de som småbarnsförälder. Med en liten som springer runt hemma blir det så tydligt hur snabbt tiden går och hur man själv inte hinner med. I vinter går jag tillbaka till jobbet och det kändes som en evighet dit för någon månad sen men idag känner jag att det är runt hörnet. Nu ska jag njuta av varendaste dag av denna mammaledighet och med Vincent som ett liten bebis, för såhär liten kommer han ju aldrig vara igen.

Månadsuppdatering:

Elva månader och du går inte bara ifrån pappa till mamma utan du går dit du vill. Herregud!

Elva månader och du älskar att härma kossan och bilen.

Elva månader och din favoritleksak är storebrors trickboll.

Elva månader och du säger: Mamma, Pappa, Hej, Titta, Där, Tack och ”tittut” (tror jag att du menar) ;).

Elva månader och du har blivit världens roligaste lekkamrat. Du skojar mest hela tiden med mig och hämtar böcker för en sagostund i mammas knä.

Elva månader och du pekar på allt, allt, allt och vinkar till alla, alla, alla i mataffären och på gatan.

Elva månader och du sover fortfarande hela nätter och det blir allt mindre sömn på dagarna.

Elva månader och du har 8 tänder, storlek 5 i blöjor och 74 i kläder.

Elva månader och du ska för första gången träffa din gammelfarmor som äntligen kommit till Sverige, så nu mot Göteborg.

imageJag sitter och tänker på hur mitt liv såg ut för ett år sedan. Höggravid och körkortet i fickan, äntligen. Målet var då att ta det innan bebis kom till världen och jag lyckades. Hade uppkörning lördagmorgon i Södertälje och mötte inte en enda bil så tips till er som håller på just nu. Boka uppkörning på helgen, tidig morgon. För ett år sedan var jag också helt omedveten över hur mycket känslor som skulle komma till mig. Kärlekskänslor jag inte trodde fanns. Att ett barn verkligen gör en till en mamma. En mamma som gör allt och lite till varje varje dag.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats