Amanda Lindström

VINCENT 14 MÅNADER

När blev du så stor min skatt? När blev du mer ett barn än en bebis? När börjar tiden gå lite långsammare? När, när och när?

Jag vill som många andra föräldrar bara stoppa tiden. Stoppa där vi är här och nu. Samtidigt som jag älskar att se dig utvecklas och utforska världen. Men jag vill föralltid att du ska vara min lilla plutt. Idag bli du 14 månader. WOW säger jag bara. Wow till vilken häftig resa du givit oss.

Att du idag springer, snurrar och står på ett ben är för mig helt ofattbart. Att du lär dig ett nytt ord varje dag. Igår var det bajs. Bajs och pekar på blöjan för att sedan springa in till toaletten. Hallå? Vem har lärt dig det? Är det jag och pappa? Att musik är ditt största intresse och du hör melodier vart vi än är. Jag älskar att se dig dansa. Som sagt ofattbart att du blivit så stor. En liten blinkning känns det som ifrån när vi la dig i babygymmet för att träna vändning ifrån rygg till mage. En liten blinkning.

Att vi förstår varandra så bra. Vi förstår om vi är ledsna för då lägger du ditt huvud mot mig. Vi förstår när vi är glada. När du blir sådär lycklig att dina ben bara studsar upp och ner. Det är för mig ögonblick jag aldrig får nog av. Men jag älskar alla dina ögonblick Vincent. Jag är din stolta mamma och jag kommer alltid finnas där. När himlen är som mörkast och när solen är som starkast. När du ska bestiga dom högsta bergen och när livet är en enda rutschkana. Då finns jag där.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats