Amanda Lindström

VINCENT 15 MÅNADER

22 Oktober 2016 och du blev 15 månader. Tänk vilken gåva, en gåva av att få ha dig i vår familj i hela 15 månader. Att få vara sida vid sida under hela din utveckling och få se hur du utforskar världen i 15 månader.

Här kommer en månadsuppdatering:

Femton månader och du springer runt som aldrig förr. Du är alltid ute på äventyr och om du får välja så skulle vi helst bo utomhus.

Femton månader och tolv tänder, tio fingrar och tio tår.

Femton månader och du lyckas alltmer dela känslor och upplevelser. Du har alltid mycket att berätta för pappa när han kommer hem ifrån jobbet. Du berättar din dag och pappa älskar att lyssna.

Femton månader och favoritleken på ÖF är att fika, låtsatsfika. Pekar på lilla stolen och tar fram en kaffekopp till mamma och så fikar vi. Vi fikar och fikar tills vi får låtsats-fika-koma.

Femton månader och du förstår så mycket. Som häromdagen när ett barn blev ledsen och du gick fram för att trösta. trösta på samma sätt som du blir tröstad av mig. Då knöt det sig i bröstet på denna mamman av stolthet.

Femton månader och här är några ord du säger dagligen; Hej, hejdå, titta, lampa, bajs, äpple, nej, mamma, pappa, farfar, hanna (moster Johanna), Och alla läten på alla djur som jag kan (måste nog uppdatera mitt djurförråd så vi kan lära oss fler).

Femton månader och du hämtar och lämnar saker, du läser böcker på ditt lilla urgulliga språk, du kan peka ut kroppsdelar, du sparkar boll, du springer, du snurrar och du står på ett ben. Snurrandet är ett av dina danstrix och din dans är något vi får se mycket utav. Vi dansar mest hela dagarna, eller dansar oss igenom dagarna, allt blir lite roligare då.

Femton månader och du tycker att 11-12 timmars nattsömn är perfekt. Du tycker också att 1 timmes vila vid lunch är ännu mer perfekt för att orka leka vidare. Och din mamma tycker att du är helt perfekt.

IMG_8626

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats