Amanda Lindström

Vincents första påsk

Påskfirande på bästa sätt om ni frågar mig och min familj. Torsdag till söndag spenderades i Göteborg med farfar och familj, fredagen var det påskäggsjakt vilket var väldigt uppskattat av dem äldre barnen dock hade alla dem feber fram och tillbaka hela helgen men det gick ingen nöd på dem trots de.

Vincent hängde lite i deras påskäggsskal.

ägg

Jag fick även lite egen shoppingtid med farfars fru Jennie, välbehövligt och supermysigt att bara strosa runt, snacka skit och få massvis med barntips ifrån henne då deras barn är 6 och 8 år, Vincent är 8 månader och storebror 7 år så det finns en hel del att prata om. I kassarna var det såklart mestadels barnkläder, sen jag blev mamma har jag verkligen prioriterat bort min garderob och det börjar synas nu när våren kommer. Önskar att jag kanske kan börja gå till min avdelning först när jag kommer in i en butik istället för att storma mot barnavdelningen.

amanda

Med tanke på feberkriget som även höll på när lördagen kom så hoppade vi över att göra ett Coca-colaträd och äggjakt utomhus och körde allt inomhus och skojade till det så gott vi kunde med påskhare och pynta påskriset ihop, barnen försökte övertala oss att påskharen inte finns men vi gick inte på de…

IMG_6286IMG_6502IMG_6665IMG_6394

Jag är så tacksam över denna helg och att Vincent klarade sig ifrån sjukstuga, vi åt mat i mängder och långa mysiga frukostar som jag hade sett fram emot. Min man hade en överraskning till mig som förgyllde helgen och som jag uppskattade jätte mycket, det är trots allt dem små sakerna som blir stora i hjärtat.

farfar

Här är farfar och min lilla älskling.


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats